• Home News Az online home&deco szektor vezető globális szereplője törekvő, merész tervekkel lép be a magyar piacra

Az online home&deco szektor vezető globális szereplője törekvő, merész tervekkel lép be a magyar piacra

Posted 22 Sep-2020 08:01 PM by Cristian | 2098

A home&deco szak¼zleteinek aj¡nlatait ¶sszegy±jt‘ BIANO platform ¶t ©ve indult Csehorsz¡gban. 5 ©v ©s 5 ºj orsz¡g ut¡n,  most Magyarorsz¡gra is bet¶rt a BIANO. štj¡ra indult teh¡t a www.biano.hu platform. A BIANO k©pvisel‘i szerint, 2020 v©g©ig havi 600.000 eur³s rendel©seket hoznak a magyarorsz¡gi online ¼zleteknek a home&deco r©szlegr‘l.

A www.biano.hu egy inspir¡ci³s oldal a home&deco kedvel‘knek, vagy ha ºgy tetszik egy onlinei gy±jt‘fel¼let  azok sz¡m¡ra akiknek a bels‘ ©p­t©szet, a bels‘ lakberendez©s a szenved©lye.  A www.biano.hu  platformon mesters©ges inteligenciai eszk¶z¶ket ©s fejlett m³dszereket haszn¡lnak annak ©rdek©ben, hogy a vev‘knek  z¶kken‘mentesen  menjen az online v¡s¡rl¡s. A  v©gfelhaszn¡l³ egy helyen, online l¡thatja majd a home&deco magyar  ©s nemzetk¶zi keresked‘inek aj¡nlatait ©s sz¼ks©g, ig©ny szerint  sz±rni tudja a keresett term©ket.
Egy exkluz­v lehet‘s©g amit a www.biano.hu aj¡nl, az a k©pszerinti keres©s. Ez a felhaszn¡l³nak lehet‘s©get nyºjt, hogy ak¡r sz¡m­t³g©pr‘l, ak¡r okostelefonr³l felt¶ltse a keresett term©k fot³j¡t a www.biano.hu oldalra. P¡r m¡sodpercen bel¼l a funkci³ megkeresi azt a term©ket, vagy ahhoz hasonl³t, ©s a keres‘ l¡thatja a www.biano.hu list¡j¡n szerepl‘ ¶sszes magyarorsz¡gi home & deco ¼zlet, ©s partner aj¡nlat¡t a k©rt term©kre.

A www.biano.hu r©szletes le­r¡sa -  koncepci³, list¡zott ¼zletek, bemutatott term©kek ©s keres©si ºtmutat³

A BIANO a hazai home & deco elektronikai ¼zletek teljes v¡laszt©k¡t c©lba veszi, a term©kek m©ret©t‘l ©s mennyis©g©t‘l f¼ggetlen¼l, minden ami h¡zhoz kell. A BIANO arra szolg¡l, hogy n¶vekv‘ bev©telhez, ©s nagyobb rekl¡mhoz juttassa azokat a partner¼zleteket amelyek  a www.biano.hu platformon list¡zz¡k, n©pszer±s­tik term©keiket, valamint  az ©rt©kes­t©st kiterjeszthess©k azokban az orsz¡gokban is, ahol a BIANO jelen van -  Csehorsz¡g, Rom¡nia, Szlov¡kia, Hollandia, Braz­lia ©s hamarosan  - Portug¡lia.

A BIANO f‘ elk©pzel©se, c©lja, hogy ¶szt¶k©lje a magyar v¡s¡rl³kat is arra, hogy online v¡s¡rolj¡k meg a sz¼ks©ges bºtorokat, berendez©si kell©keket, dekor¡ci³kat. A BIANO k©pvisel‘k ¡ll­tj¡k, hogy az ¡ltaluk biztos­tott online-fel¼leten egyszer±en, ©s nagyszer±en t¶rt©nik a v¡s¡rl¡s.

A 2020 augusztus elej©n indult www.biano.hu online home & deco keres‘platform  olyan ismert nemzetk¶zi szak¼zletek aj¡nlatait gy±jt¶tte ¶ssze mint pld. a Vida XL, az Expedo, a Bonami, a 4home, a Butlers. Vannak m¡r nevezetes magyar partnerek is a BIANO.hu-n: Bºtorpiac, AliBºtor, Babszem, Bor¡llv¡nyshop, Brimo - ©s a lista n‘.

A magyarorsz¡gi bevezet©sr‘l sz³l³ d¶nt©s kiterjedt kutat¡sok eredm©nyek©nt j¶tt l©tre, de a magyar piacon is m±k¶d‘ nemzetk¶zi BIANO partnerek r©sz©r‘l ©rkez‘ k©r©sek, ig©nyek is indokolt¡k a BIANO.hu elind­t¡s¡t. L¡tv¡n a BIANO-n kereszt¼l el©rt eredm©nyeket a m¡s piacokon, a Magyarorsz¡gon is oper¡l³ ¼zleteknek fontos volt, hogy l©tezzen egy olyan oldal is, ahov¡ ¼zlet¼k felker¼lhessen. ‰s a BIANO.hu t¶k©letes erre.

Csup¡n m¡sf©l h³nappal az indul¡s ut¡n a www.biano.hu platform m¡r 500.000 term©ket tartalmaz. A magyar l¡togat³k eddig f‘leg szezon¡lis term©keket kerestek otthonaik berendez©s©re, d­sz­t©s©re. P©ld¡ul kanap©kat vagy szekr©nyeket, valamint aj¡nd©kokat egy ºj h¡zba, vagy ak¡r az œnnepekre (lak¡sd­szek, hagyom¡nyos, jellegzetes ¼nnepi kell©kek, ¡gynem±k, stb. ). Az els‘ keres©sek fot³k felhaszn¡l¡s¡val t¶rt©ntek azon a k©pkeres‘ eszk¶z¶n amelyet a www.biano.hu ind­tott kiz¡r³lag a magyarorsz¡gi  home & deco szegmens sz¡m¡ra.

A magyar vev‘k v¡s¡rl¡si ©lm©ny©nek n‘vel©se a BIANO-n kereszt¼l

Tekintettel arra, hogy a magyar online v¡s¡rl³ nagyon megfontolt, ©s v¡s¡rl¡s el‘tt a teljes piaci k­n¡latot v©gign©zi, a BIANO lehet‘v© teszi sz¡m¡ra a k¶nnyebb, el©rhet‘bb b¶ng©sz©st, hisz ezen az oldalon t¶bb online home & deco szak¼zlet aj¡nlata tal¡lhat³ egy helyen. A felhaszn¡l³k az ig©nyeknek megfelel‘en sz±rhetik a term©keket,  a BIANO pedig a mesters©ges inteligencia eszk¶zeivel a legjobb ¡ron tal¡lja meg a k©rt term©ket. Ugyanakkor, egy felhaszn¡l³ l©trehozhat egy r¶vid list¡t is a kedvelt term©kekkel, vagy a k©pkeres‘ eszk¶z seg­ts©g©vel is megtal¡lhatja a neki tetsz‘ bºtordarabot. Ehhez csup¡n a term©kr‘l k©sz¼lt fot³t kell felt¶ltenie a BIANO-ra.

B¡r a www.biano.hu-nak nincs sz¡ll­t¡si szolg¡ltat¡sa, a jelenlegi koronav­rus l©tben a BIANO magyarorsz¡gi csapata k¼l¶n figyel arra, hogy a helyi partnerek megfelel‘en kezelik a kialakult helyzetet, ©s az el‘­rt biztons¡gi ³vint©zked©seket betartva t¶rt©nik a term©k kisz¡ll­t¡sa. A BIANO csapata mindent figyelemmel k¶vet, naprak©sz inform¡ci³kkal l¡tja el partnereit, h­rleveleket k¼ld a piaci helyzetr‘l, a biztons¡gi el‘­r¡sokr³l, vagy a k©zbes­t©si szolg¡ltat¡ssal kapcsolatos v¡ltoz¡sokr³l. Ut³bbir³l a www.biano.hu oldalon m¡r regisztr¡lt ¼gyfeleket is ©rtes­tik. (ezek l©tsz¡ma m¡r n©gyjegy± sz¡mmal ­rhat³).

 

T¶bb v¡s¡rl³, m©gt¶bb ©rt©kes­t©s, ha a BIANO-n regisztr¡l

A www.biano.hu 2020 v©g©ig havi 600.000 eur³nyi megrendel©st c©loz a www.biano.hu platformon regisztr¡lt ¼zleti partnereknek.

Michael Zelinka, CEO BIANO.hu:

"A magyar online v¡s¡rl³k a legjobb ¡r-©rt©k ar¡nyt keresik. Sz¡munkra Magyarorsz¡gon is a  f‘ kih­v¡s, bevonzani a c©lk¶z¶ns©get,  nagyr©szt azokat a  n‘ket, akiket minden ©rdekel ami otthonukat meghittebb© ©s k©nyelmesebb© teszi. Teh¡t ‘k kell els‘sorban r¡tal¡ljanak ©s haszn¡lj¡k a www.biano.hu-t, a home&deco ihletforr¡s¡t, f‘ rendeltet©si hely©t.  Ugyanakkor rendk­v¼l optimist¡k vagyunk, hisz a platformon regisztr¡lt felhaszn¡l³k sz¡ma napr³l napra n‘, most m¡r n©gyjegy±ek vagyunk. A magyar felhaszn¡l³ olyan online home&deco ¼zleteket keres, amelyek a j³ ¡rº mellett min‘s©gi szolg¡ltat¡st is biztos­tanak.  Mint p©ld¡ul saj¡t bºtorsz¡ll­t¡s, szerel©s, vagy a nem megfelel‘ term©kek r¶vid id‘n bel‘l t¶rt©n‘ cser©je.

BIANO, glob¡lis szinten  h¡romszoros bev©teln¶veked©s 2020 v©g©re 2019-hez k©pest

2019-ben a BIANO t¶bb mint 1200 nemzetk¶zi ¼zleti partnernek t¶bb mint 50 milli³ eur³ bev©telt gener¡lt a platformain list¡zott t¶bb mint 4 milli³ home&deco term©kkel. 2020-ban a v¡llalat vil¡gszerte 150 milli³ eur³ bev©telt hoz a partnereknek, kib‘v­tve az otthoni kieg©sz­t‘k online v¡s¡rl³inak k¶z¶ss©g©t, egyszer±s­tve a felhaszn¡l³k sz¡m¡ra a bºtorterm©kek kiv¡laszt¡s¡nak folyamat¡t inteligens funkci³kkal,  ºj nemzetk¶zi trendek jelz©s©vel, ak¡r  k¶z¶ss©gi platformokon kereszt¼l t¶rt©n‘ v¡s¡rl¡ssal, mint p©ld¡ul az Instagram Shopping seg­ts©g©vel.
Egy m¡sik  exkluz­v megk¶zel­t©s a bºtorok ©s kieg©sz­t‘k online v¡s¡rl¡s¡hoz:  a BIANO k¶z¶ss©gi h¡l³zatait ¶tletforr¡snak haszn¡lja fel, valamint egy t¶k©letes, hat©kony ¼gyf©lszolg¡lati tan¡csad¡si csatorn¡nak.

_ * _

Meghallgat¡s©rt, vagy egy©b k©r©sekkel, inform¡ci³k©rt k©rj¼k  l©pjen kapcsolatba vel¼nk:

Andreea Paleologu

Account Director

E: andreea@sagmediateam.com
E: accounts@sagmediateam.com

Tags:

BIANO, lakás kiegészítő üzlet, bútorok, keresőmotor Cheap Press Release Distribution Services, Affordable Press Release Services, Free Press Release Site, Free Press Release Distribution Website, Press Release

Company Information

Company Name Contact Person Contact Number Email Id Website Address
BIANO

Other E-Commerce Related Press Release News

Make Every Day Feel Like Customer Appreciation Day Free

Often the “Customer Appreciation Day/Week/Month” can come across as a corny way to get people inside your store to buy more stuff. If done right, ...Read More


Pandemic EBT to Feed Children during COVID-19 National Emergency Free

U.S. Secretary of Agriculture Sonny Perdue today announced Louisiana and Indiana have been approved to operate Pandemic Electronic Benefit Transfer (E...Read More


1StopVAT Sees More Attention on VAT Compliance for Digital Service Providers During Economic Recession Free

1StopVAT can register businesses for VAT in numerous countries and ensure full compliance with applicable VAT regulations. 1StopVAT has so...Read More


'The Inescapable Reality of E-Commerce in a Post-COVID World' to Be Hosted by ERP Advisors Group Free

On Thursday, May 28, ERP Advisors Group will host a conference call and live podcast explore the changing customer experience and discuss how to ...Read More


Haute Time Webinar Series With Watch Industry Leaders And CEOs Free

As part of its industry-leading influence, Haute Time has curated a series of live conversations with an exclusive list of watch industry leaders and ...Read More